top of page

WOLVES – ARSENAL FØR KAMPEN: RUNDE 15

Wolves vil få en tøff oppgave når de tar imot Arsenal på Molineux Stadium lørdags kveld.  Wolves er absolutte underdogs i denne matchen etter en forferdelig start på sesongen, og befinner seg for øyeblikket under streken. Når det gjelder oss så gjelder det å avslutte på tabelltopp før VM pausen.

Wolves har vært elendige både hjemme og på bortebane denne sesongen. De har ikke klart å score i 3 av sine siste 5 kamper, og det er ganske tydelig hva den nye manageren Julen Lopetegui må jobbe med resten av sesongen.

Ruben Neves er nøkkelspilleren for dem, Ruben Neves har i gjennomsnitt 63 pasninger per kamp, og har en pasningsprosent på gode 85 % . Som både motor og skaper på midtbanen, så trenger vi en skjerpet midtbane for å ta han ut av kampen.

Vi fikk et nederlag mot Brighton i Carling Cup sist onsdag, men det var ikke uventet. Tenker nok at Edu skal kutte ut grillingen og heller jobbe knallhardt med å få signert to spillere før vinduet stenger for vi alle ser at våre nest beste ikke holder god nok kvalitet.  Sambi blir nok sendt ut på lån sammen med Marquinhos og da trenger vi to spillere inn.

Når det gjelder lagnyheter (Wolves), ble Diego Costa gitt et direkte rødt kort for å ha skallet ned Ben Mee i siste kamp så han slipper vi heldigvis. Tenker vi stiller uforandret med samme lagoppstilling som i siste ligakampen mot Chelsea.

Det er ganske enkelt å si at Arsenal er store favoritter, men vi bruker ofte å ha problemer med lag som har fått ny manager, men tap nei det skjer ikke.

Sannsynlige lag

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Xhaka, Partey, Martinelli, Ødegaard, Saka; Jesus.

Ulvene: Sarktic; Nouri, Kilman, Collins, Jonny, Hodge, Neves, Ronan, Guedes, Hwang, Traore.

Mitt tips: 2-1

Hva mente dere?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page