top of page

Tittelløpet er kanskje over, men Arsenals sesong er fortsatt en suksess

Tittelløpet er kanskje over, men Arsenals sesong er fortsatt en suksess

Ja vi ble rundspilt og fikk sesongens verste nederlag mot Manchester City på onsdagen og dermed er City i førersetet for ligatrofeet.

Jeg tror laget må ta læringen fra dette tapet. Vi var så passive i alt vi foretok oss, sannsynligvis fordi vi visste at vi ikke var gode nok.

Vi faller sammen pga kvalitet

Selv om mange har den følelsen at Arsenal “har kastet bort” ligatittelen, og mange fans er selvfølgelig sinte på det som har skjedd i løpet av de siste fire kampene (tre uavgjorte og tap), bør perspektivet ikke overses når man tar status av sesongen hvis ligatittelen forblir i Manchester når siste kampen i sesongen er spilt.

Alle ekspertene inkludert meg selv tippet Arsenal på 4-5 plass denne sesongen.

Før sesongen var målet for Mikel Artetas en topp fire-plassering. Dette er nå sikret med fem kamper igjen etter at at Nottingham Forest slo Brighton på onsdag.

Etter mange år med kun torsdagskamper vil Gunners endelig returnere til Europas fremste klubbkonkurranse neste sesong. Det var tross alt hovedmålet for Arsenal.

En tittelkamp var ikke engang i horisonten for dette unge laget.

Spillere har også vist sine talenter. Slike som Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel, Ben White, William Saliba, Martin Ødegaard og Aaron Ramsdale har alle vist sin utrolige kvalitet, noe som lover godt for fremtiden.

Mens fansen angriper spillere på sosiale medier så må vi ikke glemme at vi havnet i denne situasjonen også i fjor, og det handler rett og slett om manglende kvalitet og manglende rotasjon i troppen.

Rob Holding som har vært en hoggestamme siden Wenger perioden er igjen blitt hånet og latterliggjort noe som ikke er hans feil. Han vet selv at han er et 3-4 valg på stopperplass, men pga skader så er han nødt til å ta på seg fotballskoa og prøve så godt han kan. Ja han har sine mangler, men det er tross alt Edu og Arteta som styrer spillerlogistikken.

Mener jeg han bør forlate klubben?. Ja men da trenger vi jo et bedre alternativ og da må vi omskolere White tilbake som stopper igjen og hente en ny høyreback.

Eksptertene mente

Mål topp 4

Vi trenger mye mer kvalitet inn hvis vi skal kjempe om tittelen også til neste år

Vi trenger kanskje opptil fire eller fem nye fjes neste år for å styrke troppen vår. Ikke minst fordi vi trenger en større tropp for å takle kampene i Champions League og det faktum at andre lag i Premier League neste sesong blir bedre. Det blir ikke like enkelt for oss neste sesong – to kamper i uken og cupene, la oss nyte dette året, for på en eller annen måte tror jeg det vil bli mye vanskeligere i august. Vi kommer til å terminere samt selge mange så er skikkelig opprydning må vi gjøre denne sommmeren.

Partey og Xhaka trenger mer konkurranse. Rice kanskje og en til? Vi kan ikke oppgradere stallen med stallfyll fra andre klubber. Vi trenger mer kvalitet enn det vi allerede har!

Hverken Jesus eller Nketiah er gode nok målscorere så en tankspiss med et bra målsnitt burde også vurderes?

Hva mener du?

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page