top of page

Så ekstremt deilig å slå lillebror!

Høy puls, nerver, svetting, men uten grunn. Vi fortsetter på eventyret.

Åtte poengs ledelse, spiller den fineste fotballen i England og nå ydmyker vi lillebror foran deres fans.

Et par timer etter kampslutt, endelig fått ned pulsen, sett Tottenham Fan TV som alltid er morsomt når de får juling av oss, skrevet på diverse forumer, twitret litt, hørt nyeste episoden av Arsenal Station Pod så er det deilig å sette seg på arbeidspulten mandagsmorgen og se fram til en ny uke. Nå kommer det et formsterkt Manchester United til Emirates neste søndag og da kan vi virkelig sette momentum. Seier der og wow da kan vi faktisk gå hele veien så lenge vi unngår skader på viktige spillere i sentrallinja.

Sist vi slo lillebror borte var i 2014 da scoret Tomas Rocisky. I går, ni år senere, tar Arsenal endelig tre poeng igjen på bortebane mot våre rivaler i Nord London. Og det var på en veldig overbevisende måte.

North London Derby er alltid noe spesielt og nervøsiteten er alltid der, jeg selv sitter ekstremt nervøs i sofaen hjemme. Min sønn som også er Arsenal fan, sier slapp av pappa. «Får Arsenal fart på kula så klarer ikke Tottenham å henge med». og det stemte til gangs. Måten Arsenal spiller seg gjennom leddene er en fryd å se på, men vi får be til høyere makter at vi ikke får skader på Partey nå. Han er forskjellen om vi kan ta gullet eller ikke.

Første omgang som kanskje er årsbeste viser klasseforskjellen mellom lagene. Spesielt Zintsjenko var enormt god og gir oss flere strenger å spille på og måten Arsenal opptrer offensivt på nå så viser det at Arsenal er det soleklart beste laget i England.

Etter en jevn start de første 10 minuttene så tok Arsenal fullstendig over og det eneste som var litt rart var at det bare sto 2-0 til pause. Var så synd at Partey sin kanon ikke gikk 10 cm lengre til venstre.

Conte gjør flere offensive endringer etter pause for å prøve å få noe ut av kampen, men etter at Spurs ikke får uttelling på noen av sjansene tidlig i andre omgangen så gir de opp og Arsenal tar en velfortjent og overbevisende seier. Nå med åtte poengs margin!

Nå får vi bare satse på at det korrupte FA gir Tottenham en svært saftig bot og utestenger fansen et par kamper siden de ikke klarer å ha kontroll på egne fans.

Dials spillerbørs

Ramsdale 7.5/10, White 7/10, Saliba 7/10, Gabriel 7/10, Zinchenko – 8/10 , Partey – 7/10, Xhaka – 6/10, Saka – 7/10, Ødegaard – 8/10, Martinelli – 6/10, Nketiah – 6/10

[ays_poll id=69]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page