top of page

Rice returnerer til London Stadium og Arteta må ta et valg

Oppdatert: 1. nov.
Arsenals kampprogram er i ferd med å tette seg til, med både ligakamper og Champions League på agendaen. Nå står de foran en rask overgang til 16-delsfinalen i Carabao Cup mot West Ham i morgen.


Etter å ha stått overfor motstand som Chelsea, Manchester City og Sevilla i oktober, var Arsenals manager, Mikel Arteta, glad for å gjøre fem endringer i laget før kampen mot bunnlaget Sheffield United. Han vil sannsynligvis gjøre enda flere endringer i den kommende kampen i morgen, selv om Arteta sannsynligvis vil understreke at han alltid velger et lag han tror kan vinne uansett.


Spørsmålet er om han vil gi sjansen til noen av akademispillerne som Sagoe (som startet i forrige runde mot Brentford), Crozier-Duberry, Nwaneri eller Ruell Walters, eller om han vil benke dem og gi dem spilletid når kampen forhåpentligvis er avgjort.

Det er ingen tvil om at Aaron Ramsdale vil stå mellom stengene og være desperat etter å imponere. Andre spillere som forventes å starte inkluderer Kiwior, Trossard, Smith-Rowe, Cedric Soares og Elneny. Eddie Nketiah kan også få en sjanse til å bygge videre på sin målscoringsform, mens Reiss Nelson fort kan skinne som en erstatning for Saka, som helt klart fortjener hvile.
Mikel Arteta står også overfor noen skadebekymringer, i tillegg til spørsmålet om han skal inkludere Declan Rice i en eventuell retur til sin tidligere klubb. Den engelske landslagsspilleren har vært en åpenbaring siden han ble signert for Arsenal for 105 millioner pund i sommer, men med kampene som kommer tett og raskt, står Arteta overfor et dilemma.


Det er alltid utfordrende å forutsi Artetas laguttak, men forhåpentligvis vil han unngå å spille Cedric Soares som høyreback. Hvis han bestemmer seg for å hvile Ben White, som han bør, bør han erstatte ham med den imponerende Tomi eller den lovende Walters.


Potensiell startellever Arsenal (4-2-3-1):Ramsdale;Tomiyasu, Kiwior, Gabriel, Zinchenko; Rice, Jorginho; Nelson, Trossard, Smith Rowe; Nketiah.


Informasjon:

  • Hva: West Ham – Arsenal, Carabao Cup

  • Hvor: London Stadium, London

  • Når: Onsdag 1. november kl. 20.30

Det er utvilsomt mange ulike alternativer Arteta kan vurdere når han setter opp laget. Er det noen som våger å foreslå en startellever av spillere som vil være gode nok til å vinne på London Stadium i morgen kveld?


94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page