top of page

Rett ut av Carabao Cup og det er kanskje like greit!

Oppdatert: 1. nov.

Et reservepreget Arsenal gikk ikke overraskende ut av Carabao Cup i går kveld mot Brighton da debutant Karl Hein hadde en kveld han bare burde glemme fortest mulig.

Vi har som sagt bare en stall til å konkurrere på to fronter i år så jeg tar ikke tapet så veldig tungt.

Mikel Arteta gjorde 10 endringer for kampen mot Brighton som vant 3-1 på Emirates.

Eddie Nketiah scoret vårt mål da han avsluttet et fint angrep der han curlet ballen i motsatte kryss, etter at Nelson gjorde et fantastisk løp i forkant.

Med bare William Saliba som beholdt plassen etter søndagens seier mot Chelsea, var det ingen overraskelse at Arsenal slet i starten av kampen. Brighton er flinke med ballen og Arsenal klarte ikke å sette inn noe særlig høyt press så det var Brighton som hadde best kontroll i 1 omgang.


Skuffende av Sambi igjen

Sammen med Vieira var dette nok en stor mulighet til å imponere for Sambi. For hver kamp som går fortsetter spørsmålene om han har det som trengs for å lykkes i Arsenal. Han er helt klart en ok spiller, han er trygg og god med ballen, men for meg så har han ikke personligheten til å ta en stor rolle i dette Arsenal laget. Det blir for halvveis i alle faser av spillet og jeg trur nok at han burde bare lånes ut eller selges i neste vindu. Jeg ser ikke noe særlig progressiv utvikling.

Dette er virkelig Nketiahs turnering, den tidligere engelske U21-landslagsspilleren har nå nettet 11 mål på 12 ligacupkamper. Bare så synd at han sliter i PL.

Men Hein hadde som sagt kamp å glemme, som gled da Welbeck løp gjennom og måtte lage straffe som Welbeck satt sikkert i mål selv.

Brighton snudde like før timen var spilt da Mitoma avsluttet fint forbi Hein.

Kampen ble punktert da Lamptey doblet Brightons ledelse etter et fint løp inn i boksen.

Nå gjelder det bare å slå Wolves på lørdag.


Spillerrating:

Karl Hein 4,

Soares 5, Saliba 7, Holding 5, Tierney 6

Elneny 6, Sambi 4, Vieira 4, Marquinhos 4,

Nelson 7, Nketiah 7

Vår beste Nelson!


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page