top of page

Kamprapport Arsenal – West Ham

Sorry Eddie!

Etter at vi alle fikk vite at Gabriel Jesus ble ute de neste månedene med en kneskade så var det kanskje ikke bare meg som var usikker på om dette kom til å bli svært avgjørende for Arsenals sine ambisjoner resten av denne sesongen.

Jeg mener fortsatt at vi neppe kommer til å vinne sesongen denne sesongen, men Leicester klarte det så umulig er det ikke, men da må Edu hente forsterkninger. For nå har vi muligheten!

I går var også professoren tilbake siden 2018 og Wenger fikk sin velfortjente hyllest og jeg trur han likte det han så.

1 omgangen så dominerte vi uten at vi klarte å skape de helt store sjansene. West Ham lå kompakt og satset på lange baller i bakrommet bak Saliba og Gabriel, førstnevnte virket litt rusten etter over 1 mnd uten særlig kamptrening, men særlig farlige var de ikke.

Straffen var billig, men avgjørelsen var riktig og West Ham tok ledelsen ufortjent. Jeg satt med en følelse resten av omgangen at dette er kampen som vi ikke kommer til å snu. Frustrasjonen over Nketiah sine dårlige valg på siste tredjedel og Saka og Martinelli som ble tatt ut av kampen gjorde at jeg satt ganske så bekymringsfull hjemme i stua og lurte på hvorfor ble Jesus skada nå?.

Etter pause så virket Arsenal mer kobla på, ballen gikk raskere framover og når Martin sitt forferdelig skudd ble en fantastisk assist til en umarkert Saka så begynte trua plutselig å komme tilbake igjen. Emirates kokte, Wenger klappet og nå hadde Arsenal virkelig momentum.

Martinelli og Eddie punkterte kampen og jeg måtte legge meg flat til mange på messenger og på diverse forumer og innrømme at jeg tok feil vedrørende Eddie Nketiah.

West Hams Declain Rice sa etter kampen at Arsenal kvalte West Ham og at de ikke klarte å flytte beina sine fort nok og disse guttene kan gå hele veien.

Er det mulig?

Dials sin spillerbørs

Ramdale 6, White 7.5, Saliba 6, Gabriel 6.5, Tierney 7, Partey 7, Xhaxa 6, Ødegaard 8.5, Saka 7, Martinelli 7, Nketiah 7

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page