top of page

En skuffende forestiling

Oppdatert: 1. sep.

Tilbake til basic Arteta. Dette holder ikke.Resultat: Arsenal 2 – 2 Fulham

Arsenal: Ramsdale, Partey, White, Saliba, Kiwior, Rice, Ødegaard, Havertz, Martinelli, Saka, Trossard

Innbyttere : Raya, Gabriel, Zinchenko, Vieira, Smith Rowe, Nelson, Nketiah, JesusEn feilpasning av Saka sørget for at Fulham tok ledelsen før fansen på Emirates hadde satt seg i stolene og alle tenkte tilbake til forrige sesong. At det er mulig!


Resten av omgangen var et bilde på hastverk av Arsenal og et Fulham som lå lavt og satset på kontringer. Lite tempo er ordet og vi slet forferdelig på siste tredjedelen. Saka og Martinelli ble fullstendig isolert på sidene og fikk lite hjelp av Partey og Kiwior. Martinell prøvde underveis å bytte posisjon med Trossard for å finne hull i Fulhams organiserte forsvar ,men vi skapte null og niks. Noen skudd fra avstand fra brasilianeren og Havertz var nære på på Sakas sitt innlegg, men det var vel alt.

Vi bestemte oss for å erstatte Leandro Trossard med Eddie Nketiah til pause, men det var endringene 10 minutter senere (Zinchenko og Fabio Vieira erstattet Thomas Partey og Kai Havertz) som så ut til å gjøre forskjellen.


Med ny energi og gode bevegelser så snudde vi kampen like før timen var spilt i Arsenals favør, med en strålende Vieira i hovedrollen. Saka scoret fra straffemerket etter at Vieira ble felt så banket Eddie Nketiah Vieira sitt innlegg fra kloss hold og Arsenal var i ledelsen.

Det så ut som om vertene skulle cruise til tre poeng etter at Calvin Bassey fikk sitt andre gule kort med ti minutter igjen, men Fulham dro en kanin opp av hatten og utlignet fra absolutt ingenting. Joao Palhinha satte inn utligningen.


Resten av kampen ble et kaos med mange dødballer og noen sjanser på overtid, men Fulham forsvarte seg godt og fikk med seg et poeng hjem til Craven Cottage.

Dial Norge sine betraktninger etter kampslutt.
  • Partey i den inverterte høyreback rollen fungerer ikke.

  • Gabriel må tilbake i startoppstillingen før United kampen.

  • Arteta må slutte med alle de taktiske justeringene og heller perfeksjonere en allerede fungerende god taktikk fra forrige sesong.

  • White tilbake til høyreback der han alltid overlapper og støtter Saka. Nå fungerer ikke Saka.

  • Vi har store problemer med å punktere kamper.

  • Nketiah burde være vårt førstevalg framoverDial Norge sin spillerbørs


Aaron Ramsdale: 6/10 , Thomas Partey: 6/10 ,Ben White: 6//10 , William Saliba: 7/10

Jakub Kiwior: 5/10 , Martin Odegaard: 6,/10 , Declan Rice: 6/10 , Kai Havertz: 5/10

Bukayo Saka: 6/10, Leandro Trossard: 5/10 , Gabi Martinelli: 6/10 , Eddie Nketiah 8/10 ,Fabio Vieira: 8/10, Olexsandr ZInchenko: 6/10, Mikel Arteta 3/10


Skriv dine meninger under


251 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page