top of page

Havertz med nr 29. Hvem har brukt det nummeret før og nok et Hale End produkt blir!

Facebook

Twitter

  1. Svein Skaret

  2. juni 30, 2023

  3. 09:14

NUMMER 29!

Det ble avslørt denne uken at Kai Havertz har valgt nummer 29 bak på skjorten hos Arsenal. Det er nummeret Havertz har båret gjennom karrieren siden debuten for Bayer Leverkusen i 2017/2018-sesongen.

Men hva med Arsenal? Hvem andre har båret dette nummeret bak på skjorten?

Den siste spilleren som brukte dette nummeret før tyskeren var Matteo Guendouzi i sesongen 2018 etter at vi hentet han fra den franske klubben FC Lorient. Som alle vet så imponerte franskmannen når han kom og mange mente at han kom til å bli vår nye anker på midtbanen, men etter at det usportslige kom i fokus så ble han lånt ut til Hertha Berlin og senere til Marseile.

En sveitser og en svenske

Kim Kallstrøm var ofte en spiller undertegnende hentet i Football manager spillet Champinship manager og når Wenger plutselig hentet den ryggskadete svensken i 2014 på lån fra Spartak Moskva så var det mange av oss som lo godt. Han fikk noen innhopp med bla annet en straffescoring i FA cup semifinalen samme år og forlot oss med en tittel i bagasjen. Om lånet var en suksess kan vel diskuteres.

Etter svensken så var det vår sveitsiske maestro Granit Xhaxa som fikk denne nummeret når han kom sommeren 2016.

En stor flopp

Etter mange rykter våren 2010 så hentet Wenger den marokkanske spissen Marouane Chamakh gratis fra Bordeaux og det var mange Arsenal fans som hadde store forhåpninger til den nyankomne spissen. Selv om han debuterte med mål mot Liverpool i serieåpningen så falt han i unåde hos Wenger og ble senere lånt ut til Crystal Palace.

Nok en svenske

Sebastian Larson er kanskje mest kjent for sin presise dødballfot på Sunderland og det svenske landslaget gjennom mange år, men han spilte noen kamper for oss med dette draktnummeret i 2005/2006 sesongen.


90 tallet!

Stephen Hughes

Han var trainee i klubben før han signerte sin profesjonelle kontrakt for Arsenal i 1995. Kjent for sin presise venstrefot og har det ikke vært for Vieira og Petit sin inntreden i klubben så kunne det kanskje blitt flere opptredener i Arsenal trøya.

Fra 1995 til 2000 hadde han 77 opptredener (41 som en sub), og scoret syv mål. I sesongen 1997/98 hjalp han laget med å vinne Premier League.

Avslutningsvis så kan vi ta med spillere som Ashley Cole, Jermaine Pennant og Moritz Volz har også brukt dette nummeret.

Siste nytt

Nok et talent fra Hale End

I disse dager når overskriftene handler om Rice og Timber som er på vei inn portene på Emirates så må vi ikke glemme at Arsenal har kommet til enighet med nok et stort talent fra Hale End.

Den store nyheten er at Arsenal har kommet til enighet med Ethan Nwaneri. 16 åringen har forpliktet seg til en fremtid i klubben og signerer en profesjonell kontrakt når han fyller 17 år i mars 2024.

Dette er en påminnelse om at klubber kan idenfisere unge talenter, bygge en kultur som ikke kan kjøpes for penger. Du angrer nok nå Hutchinson?.

#arsenalfansarsenaltillidie #arsenalfc #Haverzklar #wearethearsenal #wearearsenal #Transfernews #arsenalfootballclub #Arsenalnyheter #Arsenal #havertz #arsenalfan

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page