top of page

Grei 3-0 seier i går, MEN!

En heading fra luftens egyptiske baron Mo Elneny og to fine mål av Eddie Nketiah sendte Arsenal videre til 4 runde av Fa cupen i går kveld. Nå venter Man City og Haaland i neste runde.

Mikel Arteta gjorde syv endringer fra laget som spilte 0-0 mot Newcastle. Matt Turner gjorde sin første kamp siden oktober og bak var det bare Gabriel Magalhaes som fikk spille fra start. Hans partner William Saliba ble igjen i London. Mo Elneny fikk i oppgave å forankre midtbanen sammen med Fabio Vieira og Sambi Lokonga. Elneny dyp med Lokonga og Vieira som indreløpere.

Som alle vet så vil kvaliteten og samhandlingen falle når man gjør mange bytter, men at kvaliteten faller så ekstremt mye er bekymringsfullt. Elneny gjør seg ikke bort, men mangler tilstedeværelsen og kreativiteten til Partey.

Man så tydelig hvor mye bedre Arsenal ble når Xhaxa og Zinco kom inn etter 60 minutter i kampen i går kveld. Her må Edu undersøke muligheten for en låneavtale for en bedre spiller resten av sesongen. Vi trenger bedre dekning.

Emile Smith Rowe var til troppen for første gang siden september, og det var gode nyheter, men det de fleste snakker om i morgentimene sammen med Mudryk overgangen som nærmer seg klar er Sambi Lokongas svake opptreden i går.

Selv om han ikke har fått all verdens spilletid så har ikke overgangen fra Anderlecht vært noe til suksess. Kan vel huske spakt at ligacupkampen mot Liverpool i fjor var siste kampen jeg synes han var bra, men etter dette har det kun vært svake prestasjoner eller grusomme prestasjoner.

De tilbakemeldingene som kom etter kampslutt i går på diverse forumer og på sosiale medier var ganske så klare. Sambi har nok ingen framtid hos oss. Får du en mulighet mot et div 1 lag fra Oxford så må du hvert fall gripe muligheten.

Har Sambi en framtid i Arsenal?

Dials spillerbørs

Matt Turner 7/10 ,Takehiro Tomiyasu 5/10 , Rob Holding 5,5/10 , Gabriel 7.5/10 Vår beste, Kieran Tierney 5/10 , Mohamed Elneny 6.5/10 , Sambi Lokonga 4/10 , Fabio Vieira 7/10 , Bukayo Saka 6/10 , Eddie Nketiah 7.5/10 , Gabriel Martinelli 6/

[ays_poll id=68]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page