top of page

Gi dine karakterer etter kampen mot Sporting i går.

Svein Skaret

Skribent Dial Norge

Rotasjon lønner seg ikke for Arteta

En rask oppsummering til slutt.

Skader på nøkkelspiller i forsvarsleddet og 120 minutter er ikke en ideell forberedelse til vår neste ligakamp mot Crystal Palace.

For at vi skulle lykkes både i europa og i ligaen så måtte Arteta ha endret litt taktikk og inngang til kampene våre ute i Europa.

Våre rotasjonspillere som Vieira, Holding, Jorginho, Tomi osv kan ikke spille samme type fotball som førstelaget. De vil og har allerede blitt avslørt. Med høy linje, presspill, kombinasjonsspill da ser vi begrensingene. Det har vi sett i nesten alle kampene på torsdagene denne sesongen.

Dette tapet tar jeg ikke så tungt. Nå er det elleve finaler igjen.

Aaron Ramsdale 6/10 Jeg fikk flashback av Naiim fra halvveislinjen, men Ramdale gjorde en knallredning (med ansiktet) for å nekte Marcus Edwards like etter. Svak på straffene.

Takehiro Tomiyasu Byttet ut tidlig med en alvorlig senskade. Sesongen er nok over.

William Saliba Også byttet ut tidlig. Snakkes om vondt i korsryggen.

Gabriel 7/10 Vår beste i dag. God i duellspillet og vår farligste mann på dødballer.

Oleksandr Zinchenko  5/10  På det jevne

Jorginho 6/10 – Absolutt en av våre beste og han spilte en viktig rolle åpningen. Fantastisk pasning til Martinelli på målet, men slet med posisjoneringen i andre omgangen. 

Granit Xhaka  6/10 – Scoret sitt første mål siden midten av oktober. Slet sentralt sammen med Jorginho spesielt i andre omgangen.

Fabio Vieira 3/10 Fikk prøve seg i Ødegaard rollen og han var svært skuffende.  Hans press spill i gjenvinningsfasen var under en hver kritikk. Nå er han Øzil uten hans magi. Spent hva Arteta gjør her.

Reiss Nelson 4/10 Tilbød mer defensivt enn han gjorde  offensivt dessverre.

Gabriel Jesus 6/10 Livlig den omgangen han spilte. 

Gabriel Martinelli 6/10 Involvert i åpningsmålet da skuddet hans ble reddet. Jobbet som en helt på sin side og var vår viktigste angrepspiller i går.

Rob Holding 6 Inn for Saliba etter en liten halvtime. God i duellspillet som vanlig, men sliter som vanlig i pasningsfasen.

Ben White 6/10 Spilte på det jevne.

[gravityform id="11" title="true"]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page