top of page

Fra Cannibal Corpse, Green Carnation og Kanu til Dial Norge.

Oppdatert: 23. aug.

Sommeren 2023 så Dial Norge sin transferkomite behovet for å styrke angrepsrekka. Med begrensende midler å bruke på overgangsmarkedet, så man seg nødt til å tenke alternativ overgangsstrategi og vi kan med stor glede offentliggjøre signeringen av vår nye skribent og nye medlem av Dial Norge.


Dial Norge kan meddele at nok en musikkinteressert fyr er signert og klar for den nye sesongen. Om hovedårsaken for denne signeringen er begges interesse for metal sjangeren og Arsenal er uvisst, men siden Dial Norge er godt innbarket i Prog Metal sjangeren så var det på tide å få inn mer brutalitet og det er med stor glede at vi kan introdusere Stian Beurling fra det blide Sørlandet som ny skribent og medlem i Dial Norge denne sesongen.

Stian er i dag leder av Arsenal Kristiansand og han er også en av få Arsenal supportere i Norge som har møtt og pratet med den legendariske Kanu i Hånes i Kristiansand.

Så i sine artikler gjennom hele sesongen så vil Stian kanskje avdekke parallellene mellom fotballen og Death metalens intensitet og lidenskap.


Så gjennom hele sesongen så vil dere lesere få et rått innblikk i hvordan lyden av brutale gitarriff og hylende vokaler kan vise paralleller mellom den råe kraften og lidenskapen som Arteta krever.


Velkommen om bord Stian

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page