top of page

For 24 år siden i dag hadde Bergkamp kanskje sin beste kamp på Highbury.

MAESTRO BERGKAMP!

For 24 år siden i dag hadde Bergkamp kanskje sin beste kamp på Highbury.

Siden vedkommende som driver denne siden har bursdag i dag så tenker jeg det er på sin plass at vi mimrer tilbake til kampen på Highbury for 24 år siden der en legende ved navn Dennis Bergkamp herjet med sine fire assist i storseieren mot Leicester.

Siden vi møter dem førstkommende lørdag så er det greit å mimre litt tilbake til denne kampen.

En lørdag som neppe vil bli glemt med det første heller for Nicolas Anelka siden det var hans første hat-trick for klubben.

Leicester hadde ikke vunnet på Highbury på 12 tidligere besøk – tapt 10 – som dateres tilbake til 1973, og når de samtidig skulle møte ligaen beste forsvar så kom denne kampen til å bli svært vanskelig for de blå.

Arsenal hadde også litt fravær denne kampen som inkluderte en skadd Martin Keown og suspenderte Emmanuel Petit og Nigel Winterburn. De ble erstattet av Remi Garde og Nelson Vivas fra start.

Faktisk så startet vi kampen ganske så begredelig og vi slet med å skape noe sjanser de første 20 minuttene og det var faktisk Leicester som var nærmest på noen farlige cornere, men midtveis i første omgang så åpnet slusene seg virkelig etter at Dennis virkelig slo på hovmesterblikkene sine ved å servere både Anelka og Parlour igjennom med sine fantastiske stikkere og Arsenal ledet 4-0 til pause og kampen var punktert.


Spillerbørsen denne dagen for 24 år siden.

David Seaman 6, Lee Dixon 7, Nelson Vivas 7, Tony Adams 7, Gilles Grimandi 7, Ray Parlour 8, Remi Garde 7, Patrick Vieira 8, Marc Overmars 7, Dennis Bergkamp 10, Nicholas Anelka 8

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page