top of page

Fantastisk, for en kamp. For et drama! Jeg er utslitt!

Herregud, dette er ikke bra for helsa, eller kanskje er det slike øyeblikk som sørger for at vi kjenner at vi lever?

Sist en spiller med draktnummer 14 scoret på overtid mot våre rivaler i Manchester var i 2007. Da scoret Thierry Henry på en heading etter en fantastisk cross fra Eboue. I går 16 år etterpå så kom den neste og den smakte kanskje enda bedre.

Scoring, VAR drama og til slutt dommer Anthony Taylor som pekte mot midtstreken avgjorde en moderne klassiker.

United vil bestandig være klubben det er deiligst å slå. Ja vi har rivaliseringen mellom Arsenal og lillebror lengre vest, men for meg som er oppvokst med taklinger og masseslagsmål fra tidlig 90 tallet så har United vært klubben det er viktigst å slå. Når jeg i tillegg må høre på Gary Neville sine uttalelser om Arsenal både som kommentator og som fotballekspert så fryder det meg skikkelig å banke denne klubben.

Nå har vi fått vår beste start noensinne med 50 poeng på 19 kamper og dette med det yngste laget i Premier League. Vi kommer til å bli enda bedre.

Emirates kokte. Tårene rant. Fansen hyllet spillerne. Saka hyller Zinchenko sin inntreden i laget. For en mann. For en vinnervilje.

Nå er United for langt bak. Det er kun Haaland igjen.

Nå er det er Manchester City neste, på fredag, i FA-cupen, la oss rullere på laget. FA cupen har Arteta vunnet før, men ikke PL. Det er viktigst nå. Ja vi har ikke samme stall som City. Vi må prioritere.

Og til slutt. Mange snakker om Arteta, men er det noe som ikke snakkes høyt nok om er den jobben resten av trenerapparatet har bidratt med og spesielt Carlos Cuesta.

Som mange har sett i dokumentaren så jobber han hver dag på treningsfeltet med en til en coahing med spillerne. Treningene er filmet og Cuesta gjør en videoanalyse med Arsenals spillerene individuelt etter hver trening. Spesielt Saka og Saliba har hyllet han. Takk Carlos. Vi ser det funker.

Dials Spillerbørs:

Aaron Ramsdale 5, Ben White 5, Takehiro Tomiyasu 6, Gabriel Magalhaes 7, William Saliba 7, Oleksandr Zinchenko 8, Thomas Partey 7, Granit Xhaka 8, Gabriel Martinelli 5, Martin Ødegaard 7, Bukayo Saka 9, Eddie Nketiah 8

Hvem var din?

[ays_poll id=71]

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page