top of page

Før kampen mellom Arsenal og Man City Fa cupens 4 runde.

Dial Norge har sammen med ChatGPT prøvd an analyse før FA cup kampen på fredag.

Jeg prøvde ChatGPT, for å generere en tekst, om den kunne gi en kamprapport/analyse for kampen i morgen.

ChatGPT tror Arsenal vinner kampen mot Manchester City

  1. AI-chatboten spådde 2-1 borteseier for Arsenal

  2. Eddie Nketiah scorer begge

  3. Riyad Mahrez bommer på en straffe og Kevin De Bruyne scorer for City

CHATGPT sin spådom

«Kampen på Etihad Stadium mellom Manchester City og Arsenal var et etterlengtet møte mellom to av de mest suksessrike lagene i ligaen per dags dato. Hjemmelaget City startet kampen strålende og dominerte ballbesittelsen i tidlig fase av kampen, men det var Arsenal som scoret først. I det 27. minutt scoret Nketiah et vakkert mål fra et velplassert innlegg fra White på høyresiden, og førte gjestene i ledelsen.

«City prøvde å svare raskt, men Arsenal-forsvaret var godt organisert og gjorde det vanskelig for hjemmelaget å skape klare sjanser. I det 40. minutt hadde City en gyllen mulighet til å utligne da de ble tildelt straffe, men Mahrez sitt skuddspark ble reddet av Ramsdale.

«Andre omgang begynte med at City ønsket å presse seg fremover og komme tilbake i kampen, men Arsenal-forsvaret fortsatte å gjøre det vanskelig for City spillerne. I det 65. minutt fant hjemmelaget endelig en vei gjennom, med en suser fra Kevin De Bruyne som scoret et fantastisk mål fra utenfor 16 meteren for City.

«Kampen var nå jevnspilt, og begge lag hadde sjanser til å ta ledelsen, men det var Arsenal som utnyttet i det 80. minutt, og Nketiah scoret sitt andre mål i kampen. City satset alt fremover i jakten på en utligning, men Arsenal-forsvaret holdt stand og sikret 2-1-seier.

“Arsenal-spillerne og -fansen feiret seieren, da de sikret seg en plass i neste runde av FA-cupen. Tapet var en skuffelse for City, som nå må omgruppere og fokusere på sin ligaen.

Dial Norge sin spådom

Jeg trur Arteta tenker at de neste kampene i ligaen mot Guardiola er viktigere en Fa cup kampen i morgen. Jeg trur han gjør mange endringer og lar mange reserver starte. ChatGPT trur bla. White starter, jeg trur han benkes for Tomiyasu.

Arsenal trolige startoppstilling: Turner; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Lokonga; Saka, Ødegaard, Trossard; Nketiah

Hva trur du Arteta gjør?

.

[ays_poll id=72]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page