top of page

Før kampen Arsenal – Manchester Utd


© TVkampen.com - Fotball på TV


  1. ARSENAL – MAN UTD FØR KAMPEN

God morgen alle Goonere, starter med en morsom sak denne morgenen fra Arseweb. Selv om Chelsea ikke fikk napp hos Trossard i går så hørte man rykter om at Todd Boehly likevel hadde besøkt Brighton, men i skuffelse på hjemturen så kom han på at han trengte nye poteter. Todd dro så til et supermarked for kjøpe disse potetene, men så merket han at det var tomt i hylla. Noen minutter senere så Todd en gammel dame fremst i kassa med en sekk med nye poteter. 1 minutt senere så slo Todd den stakkars gamle damen i ansiktet og tok potetene og stakk. Huff!

Men over til kampen.

Det er Premier League. Det er søndag. Det er klokken 1730. Arsenal fansen begynner virkelig å få troa. Undertegnende er fortsatt litt usikker, hva hvis Partey blir skadet?

Endelig skal United kampen i høst revansjeres. Ja vi var kanskje litt for naive og kastet for mange i angrep sist og ble straffet på kontringer, men etter kampen sist så har vi enda ikke tapt.

Michael Olises fantastiske frispark like før full tid satte en stopper for Manchester Uniteds ni kampers med seire i alle konkurranser onsdag kveld da Crystal Palace klarte uavgjort 1-1, samt at deres beste spiller Casemiro fikk sitt sjette gule kort og må stå over søndagens batalje.

For Arsenal ser ting rosenrødt ut akkurat nå. En svært viktig seier i Nord-London-derbyet tok oss fem poeng foran på toppen med en kamp mindre spilt. Vi fikk som forventet ingen hjelp av lillebror Tottenham i går.

Arsenal er nå favoritter til å vinne Premier League-tittelen både hos bookmakerne. Vi har nå for øyeblikket 55,6 % sjanse til å vinne ligaen for første gang siden 2003-04 sesongen.

Kampbildet på søndag trur jeg blir ganske så likt som mot Tottenham. United ønsker å ligge godt etablert med mange mann bak ballen og satse på kontringer med Bruno og Rashford.

Arsenals beste våpen akkurat nå midtbanetrioen Granit Xhaka, Thomas Partey og Martin Odegaard og får de fart på kula så skal United slite med å følge med.

Arsenal har vært svært gode til denne sesongen er å skyte ut av startblokkene fra start. Dette tur jeg blir vel så viktig mot United. Savnet av Casemiro vil bli stort for United og jeg trur at dette er fordel for Arsenal.

Sannsynlige lag

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Xhaka, Partey, Martinelli, Ødegaard, Saka; Nketiah.

Man Utd: De Gea, Bissaka, Varane, Shaw, Martinez, Fred, Eriksen, Anthony, Fernandes, Rashford

Mitt tips: 2-1

[ays_poll id=70]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page