top of page

FØR ARSENAL – BRIGHTON: CARABAO CUP 3 RUNDE

Arsenal starter jakten på å avslutte en nesten 30 år lang tørke uten ligacupgull. Sist var 2-1 seieren mot Sheff W når Steve Morrow ble matchvinner.

Les gjerne intervjuet jeg hadde med Ian Selley som satt på benken denne kampen her.

The sports interview: IAN SELLEY – Dial Norge Supporters

Arsenal går inn i 3 runde mot Brighton etter tre strake seire og tre strake clean sheets i alle turneringer, og Arsenals seiersrekke på Emirates står nå på 12 kamper, men Brighton skal ikke undervurderes på noen måte.

Arsenal klarte ikke å vinne noen av møtene med Brighton i fjor – uavgjort 0-0 på Amex før et 2-1-tap på Emirates tilbake i april. Tenker både Arteta og De Zerbi vil rullere og la reservene få mulighetene i kveld.

Som de fleste har observert så har vi i europacup kampene ikke vært stand til å dominere på samme måte som i ligaen. Samspillet og kvaliteten på erstatterne har selvfølgelig mye å si, men det er på tide at spillere som Nketiah og Sambi tar ansvar i kveld. Spesielt Sambi har vært svak denne høsten. Håper også Arteta lar unggutter som Reuell Walters og Jack Henry-Francis kan få noen minutter i kveld. 

Kamptips: 1-1 etter fulltid. 4-3 etter straffer

Arsenal mulig startoppstilling: Turner; Cedric, Holding, Gabriel, Tierney; Elneny, Lokonga; Marquinhos, Vieira, Nelson; Nketiah

Brighton mulig startoppstilling: Steele; Veltman, Dunk, Colwill; Lamptey, Caicedo, Gilmour, Mitoma; Mars, Welbeck, Trossard

Til slutt så viser det seg at at flesteparten skal faktisk se VM

Takk for deres stemmer.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page