top of page

Er Arsenal ferdighandlet? Og hvem havner i topp 4 potten i år?

Oppdatert: 22. aug.


Kommer vi til å handle mer før vinduet stenger 1.september?

For noen uker siden så sa Mikel Arteta at Arsenal trolig hadde gjort sitt i dette sommervinduet.

– For øyeblikket planlegger vi ikke å gjøre noe. Men vinduet er veldig uforutsigbart”.

“Ting kan skje, sannsynligvis ting vi ikke ønsker, men for øyeblikket er vi veldig fornøyde med det vi har.”

Er par uker senere så sitter vi fans veldig slagen og frustrert over at Jurien Timber sin sesong mest sannsynlig er over før den har begynt og vi lurer på om det holder med de spillerne vi har. Både Zinchenko og Tomiyasu er skadeutsatt og er Jakob Kiwior moden nok for oppgaven? Kieran Tierney har tydelig ingen tillitt hos Arteta.


Er det noe i ryktet over at Gabriel kanskje skal forlate oss for den mer glamorøse ligaen i Saudi Arabia?. Dette er nok bare tull. Gabriel ble jo nevnt som en del av kapteins gruppen for noen uker så dette kommer nok aldri til å skje.

Arteta forklarte at beslutningen om å utelate Gabriel forrige helg var på grunn av taktiske hensyn. Vi tror at Arteta vil gjøre flere slike taktiske grep denne sesongen. Vi trenger flere strenger å spille på. I fjor ble vi litt for forutsigbare underveis i sesongen.

Noen inn?

Det kommer stadig nye rykter om at Arsenal vurderer å hente en erstatter for Timber. Castagne fra Leicester har blitt nevnt. Cancelo og Walker-Peters fra Southampton har også blitt nevnt, men trenger vi mer stallfyll?


Vi lagde en liten artikkel tidligere om hvor mye penger vi kan forvente av spillersalg denne sesongen og vi mente at vi burde klare å få solgt spillere for over 100 millioner pund i dette vinduet. 

Nå gjenstår bare to uker av dette vinduet og mange spillere er fortsatt ikke solgt. Er det mulig å få over 50 millioner pund for Balogun?. Pepe blir terminert og drar til Besiktas og det samme skjer nok med Cedric. Hva med Holding, Tavares og Lokonga? Er det noen pund å hente?

Topp 4 blir?

Vi har tidligere gitt vårt tabelltips, men hva mener andre Arsenal fans om hvem som vinner og hvilket lag tar de neste plassene i årets sesong.

Magnus Johansen Arsenal Station Pod


1. Manchester City 2. Arsenal 3. Manchester United 4. Liverpool

Stian Beurling Arsenal Kristiansand1. Manchester City 2. Arsenal 3. Liverpool 4. Chelsea

Franco Roche Fantasy og TV21. Manchester City 2. Arsenal 3. Manchester United 4. Liverpool
1. Manchester City 2. Arsenal 3. Liverpool 4. Newcastle


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page