top of page

En sliteseier, men det er ofte de som smaker best!

[gravityform id="4" title="true"]

En sliteseier, men det er ofte de som smaker best!

Først må jeg bare si følgende. Heldigvis ble bildet under ikke avgjørende. Avgjørelsen var tross alt riktig, men har vi ikke vunnet denne kampen så ville nok avgjørelsen å annulere Trossard sin scoring sørget for enda mer irritasjon over dommerstandarden og VAR avgjørelsene i Premier League som ofte har gått i mot oss i år.

Etter den fantastiske følelsen alle fikk etter overtidsmålet til Jorginho og seieren mot Aston Villa sist helg så har jeg hele uken sittet med en god følelse at kampen mot Leicester den burde vi vinne. Leicester er tross alt et lag så burde passe oss veldig bra. De står høyt, er veldig direkte og er bedre offensivt enn de er å forsvare seg. Når de i tilegg måtte spille uten deres beste spiller i Maddison pga sykdom så tenkte jeg før avspark at får vi et mål tidlig så vil det sørge for at vi kommer til å vinne denne kampen greit uten å bruke alt for mye krefter.

Prestasjonen i første omgang var flatt og energiløst på Villa Park sist helg. For å sikre seieren denne helgen, må alle fyre på alle sylindre fra start. Endringen med Trossard som kom inn for en Nkettiah var en avgjørelse som mange har etterlyst.

Kampbildet fra første spark ble veldig annerldes en det jeg hadde spådd. Leicester gikk ut uten noe særlig høyt press og var hvertfall ikke aggressive i presspillet som de var i sist kamp mot United. Vi hadde allerede etter 10-15 minutter en possesion på nesten 75% uten at vi klarte å skape noen særlig store målsjanser. Når vi fikk i tilegg fikk annulert Trossard sin scoring etter en VAR avgjørelse etter drøyt en halvtime så sendte jeg følgende melding til andre Arsenal fans.

«Er dette kampen vi har 78% possesion, 26 skudd på mål og taper 1-0?»

Resten av omgangen hadde vi full kontroll. Returløpene satt og Leicester skapte som sagt ingen verdens ting, men vi slet med å skape de virkelig store sjansene.

Heldigvis fikk vi den forløsende scoringen til Martinelli like etter pause og da kunne jeg slappe av litt.

I dag var vi ikke veldig gode, men heldigvis var Leicester veldig svake og vi vant kampen helt fortjent.

  1. Positivt: Jorginho sørger for at vi får bredden sentralt når Partey er ute. Var veldig god i dag også. Kontrollerte spillet og defensivt var han solid.

  2. Negativt: Xhaxa er helt energiløs og ute av form. Kanskje han burde få en kamp eller to på benk framover. Everton kommer til å ligge med en blokk på onsdag og da trenger vi kanskje Vieira sine boksåpner pasninger for å åpne forsvaret litt.

Dial sin spillerbørs

Ramsdale 6, White 6, Gabriel 7, Zinchenko 8, Saliba 8 , Ødegaard 6 , Jorginho 7, Xhaka 6, Saka 6, Martinelli 6, Trossard 7

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page