top of page

En god omgang var nok, men Gabriel sin skade er bekymringsfull!

Arsenal 3 – Chelsea 1 kamprapport: Kings of London

En god omgang var nok, men Gabriel sin skade er bekymringsfull!

Mange av oss var spent på hvordan Arsenal ville slå tilbake etter den svake kampen mot Manchester City forrige onsdag.

Arteta gjorde et overraskende grep med å vrake Holding å sette innpå Kiwior som makker sammen med Gabriel og Trossard og Jorginho kom inn for Martinelli og Partey.

Arsenal gikk rett i strupen på Chelsea, gikk fort opp i en 3-0 ledelse før 35 minutter var spilt, vi var gode, men Chelsea var fryktelig i alle spillets faser. Arsenal har nå 78 poeng dobbelt så mange som Chelsea. De tapte sin sjette kamp på rad, noe som ikke har skjedd siden Arsenal vant cup double i 1993.

Vi er nå de ubestridte kongene i London. 10 kamper ubeseiret mot våre naboer. London is red.

Selv om vi gode i 60 minutter så må jeg påstå at dette Chelsea laget er noe av det svakeste laget vi har spilt mot på Emirates denne sesongen. Helt grusomt som Ståle Solbakken oppsummerte i Viasat studioet i går. Vi kunne ledet mye mer til pause.

Her må vi forbedre oss

Neste steg i utviklingen for Artetas prosjekt må være å kunne drepe kampen skikkelig når vi leder med 2-3 mål. Der har vi fortsatt en del å gå på. Og da mener jeg ikke nødvendigvis å score et mål til, men å kontrollere kampen så motstanderlagene ikke får sjansen til å spille seg inn i kampen igjen. Skal målet være å kjempe i toppen i årene fremover samt kjempe om CL og FA-cup er dette noe vi må lære oss. Et bedre lag enn Chelsea hadde straffet oss hardere i går.

Arteta og staben hans trenger en dyp analyse av hvorfor vi ikke klarer å drepe kampene. Svaret er nok ikke så så enkelt som vi tror.

Newcastle og Brighton i de to neste. Det er 2 gode lag og tviler veldig sterkt på at det blir 6 poeng. Vi er langt ifra formen vi viste tidligere i sesongen og med skadeproblematikken vi har nå i forsvarsleddet så er jeg spent på hvordan Arteta setter opp taktikken på kanskje den vanskeligste bortebanen kommende søndag.

CL spill er sikra for lengst, så vi styrer mot så høy plassering som mulig pr nå. Blir spennende kamper videre om man klarer å holde momentum oppe. Vi trenger hvertfall fire poeng til for å sikre 2 plassen. 

Dial sin spillerbørs


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aaron Ramsdale

Hadde en utmerket redning i full strekk for å nekte Chilwell i første omgang. Ellers trygg og hadde en rolig dag på jobben, men Maduekes mål betydde at han gikk en ny kamp uten å holde nullen.

Din karakter

Børs: 6

Ben White

Delaktig i Jesus sitt tredje mål med en fin crosser. Hadde litt utfordringer på sin høyreside spesielt etter at Mudryk kom inn.

Din karakter

Børs: 6

Oleksandr Zinchenko

Fortsatte som han har gjort i de siste kampene. Fra veldig mange gode avleveringer til mange balltap. Sov skikkelig på Chelsea sitt reduseringsmål

Din karakter

Børs: 6

Gabriel

Gikk ned flere ganger for behandling før han til slutt ble erstattet av Holding. Så mer trygg ut med Kiwior.

Din karakter

Børs: 6

Jakub Kiwior

God debut fra start. Vant mange dueller, og var aggressiv når det var nødvendi. Regner med at han forblir i XI fremover på bekostning av Holding.

Din karakter

Børs: 6

Jorginho

Trygg og god. Sørget for stabilitet på midtbanen slik at Xhaka skulle kunne streife fremover.

Din karakter

Børs: 6

Granit Xhaxa

Smarte vektete pasninger for å sette opp Ødegaard for både første og andre mål. Fikk 3 assist idag. God kamp.

Din karakter

Børs: 6

Martin Ødegaard

Det er en stund siden vi har sett kapteinen vår i slik majestetisk form. MOM!

Din karakter

Børs: 6

Leo Trossard

Jeg elsker å se Trossard spille. Fine kombinasjoner på små flater og bidro sterkt i oppbygningspillet spesielt i første omgang.

Din karakter

Børs: 6

Bukayo Saka

Alltid en trussel på sin høyreside. God første omgang, men så begynner Saka å trippe rundt i stedet for å gå rett på som han gjør når Arsenal har høyt tempo.

Din karakter

Børs: 6

Gabriel Jesus

Det er slik vi vil se Jesus opptre. Høy innsats og var god og bevegelig.

Din karakter

Børs: 6

Stem

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page