top of page

Disse spillerne settes trolig på flyet til ny destinasjon til sommeren.


Disse spillerne settes trolig på flyet til ny destinasjon til sommeren.

Det er tre ting som er uunngåelige i livet – døden, masse skatt og spillere som forlater Arsenal.

Heldigvis denne gangen kan spillere som forlater oss faktisk være til en fordel for Arsenal. Etter det som har vært en utrolig god sesong, har Mikel Arteta gitt styret all grunn i verden til å stole på hans visjon og ide, men vi trenger å få inn ferske penger også til sommeren. Vi kan ikke fortsette å bare terminere kontraktene.

Disse spillerne er neppe i planene til Arteta.

Sambi Lokonga

Dette virker som det mest åpenbare valget og ikke har han bevist en døyt litt lenger sør hos Crystal Palace heller.

Pris salg: Kanskje en pris på 150-200 millioner.

Reiss Nelson

Reiss vil alltid ha en plass i hjertet til mange Arsenal fans etter det fantastiske overtidsmålet mot Bournemouth og han har vært frisk i innhoppene denne våren. Dessverre så ønsker han mer spilletid og det kan han dessverre ikke få hos oss. Kontrakten går ut til sommeren.

Pris salg: Milan har vel tilbydd en kontrakt så vi får se. Pris 0,-

Folarin Balogun

Det har vært en evig diskusjon om vi skal beholde Balogun eller ikke. Han har prestert veldig godt i en middelmådig klubb i Frankrike og har bøttet inn mål, men det har også vår gamle spiss Lacazette gjort.Hva sier det om nivået i Frankrike?. Arteta fornyet nylig kontrakten til Nketiah og jeg ser ingen grunn til at Arteta velger Balogun foran Nketiah. Her burde vi cashe ut.

Pris salg: Kanskje vi får 250-300 millioner til sommeren.

Nicolas Pepe

Husker du han? Som mange kanskje har glemt så er han på utlån i Nice og har hatt en ujevn sesong. Mye skader og har mange kamper kommet inn fra benken. Seks scoringer og en assist skremmer ikke noen. 

Pris salg: Vi kjøpte han for over 700 millioner og er vi heldig får vi 150 i retur.

Rob Holding

Jeg liker Rob Holding. Jeg liker rollen han har i troppen, klager aldri og han kan kastes inn når vi trenger å parkere bussen i slutten av kampene. Men det er hvordan du spiller når du starter kampene som definerer deg som spiller. Dessverre er ikke Rob god nok og han bør forlate oss til sommeren. Vi trenger gode rotasjonspillere i det bakre leddet. Pris salg: 50 millioner.

Nuno Tavares

Nuno Tavares er en annen spiller som ble signert med store forventninger, men som dessverre har floppet. Han ble sendt på lån i sommer og har levert en sesong i Frankrike som har vært veldig opp og ned. Svært god første halvdel i sesongen,men en del utenomsportslige ting har preget den siste halvdelen. Er neppe en Arteta spiller.

Pris salg: Kanskje 150-200 millioner.

Det vil alltid være en diskusjon om spillere som Vieira og Smith Rowe kanskje bør forlate oss også, men de er tross alt signert på lange kontrakter og er unge og talentfulle, men får vi et bud på Smith Rowe på 400 millioner ville du solgt han?

Som alle vet så er Cedric, Maint.Niles, Runarson og Mari ferdig i klubben uansett, men vi trenger penger inn for de over slik at vi kan hente inn bedre spillere, men som alle vet så vil det koste mye penger.

Hva mener du?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page