top of page

Bare nesten. Vi var gode, men ikke gode nok

Nå må du bla opp Kroenke, vi må gamble.

For første gang denne sesongen i Premier League så gikk Arsenal av banen uten å få ballen i mål.

Vi bleknet litt etter en lovende start og truet sjeldent å bryte ned Newcastle i går kveld.

Som forventet så ble kampen så jevn som de fleste hadde spådd. I slike kamper så trenger du litt flaks og de fleste ser at vi trenger mer kvalitet i troppen som kan være med å bidra når det butter litt imot.

Mine observasjoner fra i går

  1. Hvor langt Arsenal har kommet spillemessig og utviklingsmessig kontra på samme tid i fjor.

Newcastle spilte klassisk anti-fotball i går. Det viser respekten Howe hadde for Arsenal.

  1. Mentaliteten til hele klubben nå. Vi spilte som et topplag. Spillerne er forbanna. Fansen er forbanna. Det viser at gutta og klubben er motiverte og vil vinne.

  2. Minimale bytter fra Arteta antyder at ønsker å sende en melding til Kroenke familien at vi trenger offensive forsterkninger umiddelbart. Martinelli virker litt sliten og i går hadde vi ingen å hive innpå. At Saka og Martinelli må spille 90 minutter det er ikke bærekraftig i det lange løp hvis vi ønsker å vinne tittelen. I går kom Tomi inn for en sliten Ben White, men begge lag løp mye og en fersk angrepsspiller med nye ideer ville vært gull verdt å hive innpå. Er Mudryk mannen som kan bidra med dette?

  3. Vanskelig å kritisere noen av spillerne i går mot et lag som brukte all tid på å få stopp i spillet og Arsenal ut av rytmen. At det ble lagt til 5 min overtid er for meg en gåte. Dommeren var svak og mistet kontrollen over kampen, selv om straffesituasjonene var litt bingo.

Dials spillerbørs

Ramsdale 6, White 6, Gabriel 7, Saliba 7, Zinco 8 MOM, Partey 7, Xhaxa 6, Ødegaard 6, Martinelli 6, Saka 6, Nketiah 7

[ays_poll id=67]

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page