top of page

Bør vi frykte den ufyselige naboen denne sesongen?Hvorfor i alle dager skriver jeg om Tottenham på en regnværstung mandagsmorgen? Er det på grunn av VAR farsen i helgen eller er det Postecoglou sin inntreden i Premier League?


Er Spurs sin gode start et lag som skal fryktes?

Kan Spurs overraske som vi gjorde i fjor?

Jeg kan huske begynnelsen av forrige sesong da ingen ga oss en sjanse til å utfordre om tittelen. De fleste eksperter vurderte oss ikke engang som topp-fire-materiale. Og hvorfor skulle det? Vi hadde endt på åttende, åttende og femte plass i tidligere sesonger.


Men som sagt større ting har skjedd i fotballen. Leicester vant ligaen og ingen hadde vel trua på at Wolves skulle slå Manchester City i helgen heller. De har ingen europacup å tenke på og kan fokusere kun på ligaen.
Lillebror har hatt en imponerende start på Premier League-sesongen under den karismatiske treneren Ange Postecoglou. Med spektakulære spillemomenter har laget rystet Premier League, og mange begynner å lure på om de virkelig kan være en seriøs utfordrer for tittelen denne sesongen.

De har ingen europacup å tenke på og kan fokusere kun på ligaen.


For noen kan det være en enkel avvisning av Tottenham som ekte tittelkandidater grunnet mangelen på nyere sølvtøy. Klubbens siste ligatittel kom i 1961, og selv om de vant en Audi Cup i nyere tid 😉, er det kanskje ikke nok til å overbevise skeptikere. Men som historien har vist oss med Leicester Citys utrolige seier i 2015/16-sesongen, kan overraskelser skje i Premier League.

Personlig tror jeg ikke at Spurs er reelle tittelkandidater, og argumenterer for et treveisløp mellom oss, Manchester City og Liverpool denne sesongen med lillebror bak.


Hva mener du?

156 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page