top of page

Arsenal vant gruppa etter Tierney kanon!

Arsenal gjorde det de måtte og slo FC Zürich 1-0 for å toppe Europa League-gruppen. Det var en veldig svak kamp, spesielt 2 omgangen, men en seier er en seier. Å vinne gruppa betyr at Arsenal unngår en ekstra play off runde mot lag som Ajax, Bayer Leverkusen, Barcelona, Sporting CP, RB Salzburg, Shakhtar Donetsk, Sevilla eller Juventus.

Kieran Tierney som jeg syntes var vår beste i går scoret en fin volley i første omgangen, og var generelt livlig under hele kampen.

Litt observasjoner fra i går

Fabio Vieira har mye å jobbe med og er litt mindre polert og klar enn jeg hadde håpet han skulle være. Han er god med ballen, men savner riktige valg på den siste tredjedelen, han blir litt for spak og mister for lett ballen. Han sier jo selv at han pumper litt jern så vi får håpe det hjelper.

Godt å se Mohamed Elneny tilbake på banen etter skadeavbrekket. Å kunne hvile Thomas Partey og Granit Xhaka var viktig før de 2 neste ligakampene før VM pausen.

Sambi Lokonga spilte bedre i 8 rollen enn han har gjort i 6 er rollen, men jeg savner gode initiativer uten ball, og på det kreative så var det fullstendig mangelvare i går. Det blir litt halvveis i alle situasjoner. Tenker han har godt av et miljøskifte etter jul. Kanskje Burnley kan være et godt valg på lån?

Jeg hater å skylde på ting, men dommeren hadde et mareritt av en kamp i går. Hans lite konsekvente dømming, slappe dårlige avgjørelser tillot FC Zürich å holde, gripe og snuble seg for å holde seg i kampen. Tierney fikk skjorta revet av ,men hvor ble det gule kortet av. På slutten fikk Gabriel Magalhaes et gult kort for det som så ut til å være en ren seier i lufta

Massiv kamp på Stamford Bridge søndag. I dag var vi svake

Gi deres spillerbørs under.

[ays_poll id=20]

[ays_poll id=23]

[ays_poll id=38]

[ays_poll id=21]

[ays_poll id=36]

[ays_poll id=34]

[ays_poll id=35]

[ays_poll id=37]

[ays_poll id=33]

[ays_poll id=30]

[ays_poll id=29]

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page