top of page

Arsenal snublet på Goodison igjen.

Seier i de to neste kampene og denne kampen er glemt.

Etter at Sean Dyche ble annonsert som ny manager for Everton denne uken så var følelsen før kampen mot Everton at denne kampen kan vi fort tape og dessverre ble dette også en realitet.

Mange har snakket om at dette Arsenal laget ikke lar seg påvirke av andre omstendigheter denne sesongen som ny manager, ekstrem kok fra tribunen , en svak statistikk på Goodison i tillegg et Everton lag som knapt har vunnet seriekamper i går, men som alle så i går så var dette nettopp et Arsenal lag som minnet om tidligere sesonger, men var det bare et arbeidsuhell?

Ingen bør gi opp tittelen på grunn av ett tap, men lærdommen fra denne kampen må også nevnes. Noen ganger i løpet av sesongen vil Arsenal møte lag som fokuserer på  mye fysikk og god defensiv organisering og mye kontringer,  nevner Leeds, Soto og kampen i går mot Everton . For andre gang denne sesongen ble vi kjempet ut av stilen, den første var mot Leeds da hadde vi flaks og det samme skjedde i går. Vi tapte helt fortjent.

I går var som sagt en svært dårlig dag på kontoret. Veldig mange av spillerne underpresterte og byttene som ble gjort fungerte heller ikke. Spesielt de tre på midten i Partey,Martin og Xhaxa var under par i går, men det skal Everton også ha en god del ære for siden deres midtbanetrio var veldig gode i går.

Vi har som sagt en svært svak rekord mot lag som får ny manager på plass før møtet mot oss, men i går så savnet jeg skikkelig passion og vilje vil å vinne denne kampen. Hvorfor gikk de ikke strupen på Everton som de gjorde mot Tottenham?

Arteta må fortsatt jobbe med å utvikle spillet vårt ettersom flere andre managere får mer info om vår gameplan. Dette var en god påminnelse om at vi også trenger en plan b fra Arteta når vi møter slike lag som fokuserer på fysikk og være kompakt som lag.

Det skal gjøre vondt å vinne Premier League og kanskje var dette tapet akkurat det laget trengte, vi fikk oss en tankevekker om at vi må forbedre oss fortsatt og Arteta får også noen svar på hva han må jobbe med på treningsfeltet framover.

MEN la oss vinne de 2 neste kampene så er denne kampen glemt.

Arbeidsuhell eller litt som før? Diskuter under.

Dial spillerbørs:

Aaron Ramsdale 6, Ben White 5, William Saliba 6, Gabriel 6, Oleksandr Zinchenko 7 vår beste.

Thomas Partey 6, Martin Ødegaard 5, Granit Xhaka 5, Bukayo Saka 6, Gabriel Martinelli 4, Eddie Nketiah 5

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page