top of page

Arsenal planlegger en aktiv sommer og har allerede fått et bud avslått.

Rykter fredag 26.05.2023

Arsenal planlegger en aktiv sommer og har allerede fått et bud avslått.

Ifølge rapporter fra Tyrkia har Arsenal fått et bud på 17 millioner pund avvist på Galatasaray sin høyreback Sacha Boey.

Av det lille jeg har sett av Boey så minner han meg mye om en høyrebent Tavares. Fysisk sterk, men ingen særlig utpreget ballspiller. Ser ikke for meg at han passer i Arteta sin filosofi.

Arteta leter etter defensive forsterkninger foran neste sesong etter at skader på William Saliba og Takehiro Tomiyasu var en stor faktor i Arsenals kollaps mot slutten av sesongen, som til slutt ga Manchester City Premier League-tittelen.

Som vi alle ser så trenger vi bedre dybde i stallen, men tviler på at dette ryktet stemmer.

Ben White har vært en av de beste høyrebackene i ligaen denne sesongen, men som mange har påpekt så vil jeg heller brukt Ben White som en backup for Saliba neste sesong, men da trenger vi et bedre alternativ på høyreback først.

Det har vært rykter tidligere denne uken om at Arteta er interessert i Joao Cancelo og Ivan Fresneda, men bare løse rykter foreløpig.

Troverdig terning:

Bruke Smith Rowe som byttehandel + penger for Rice?

Det har kommet en del rykter om at West Ham kan være villig til å utforske muligheten med å la Declan Rice gå til Arsenal så lenge de får vår nummer 10 i retur. Det sies at David Moyes er en stor beundrer av Smith Rowe, og prisen vil fort falle hvis denne muligheten skulle skje.

West Ham verdsetter i dag Rice mellom 100 til 120 millioner pund, men denne prisen vil drastisk falle hvis Arsenal lar Smith Rowe gå den andre veien.

Smith Rowe viste gjennom hele forrige sesong at han er god nok til å bidra for dette Arsenal-laget, til tross for mangelen på spilletid denne sesongen.

Mikel Arteta ga som alle vet 22-åringen en langtidskontrakt og skjorte nummer ti fordi han stolte på ham. Det er på tide at Arteta setter sin lit til Emile Smith Rowe igjen neste sesong, eller har utviklingen til Hale End gutten stoppet opp slik at det kanskje er tid for han å finne seg en ny klubb?

Jeg mener det blir feil å kvitte oss med Smith Rowe allerede nå siden Granit Xhaha sies skal annonseres som Bayer Leverkusen spiller i neste uke og med kun Fabio Vieira som backup i denne rollen så er vi alt for short.

Troverdig terning:

Reiss Nelson skal ha blitt enig om en ny Arsenal-kontrakt

Ifølge Art de Roche i Athletic så har han akseptert en ny fireårs kontrakt.

Troverdig terning:

Rykter uten troverdighet

Arsenal ryktes til Kim Min-jae

Arsenal sin interesse for Orkun Kokcu

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page