top of page

3 ting etter kampen i går. Gi din spillerbørs!

3 ting om kampen i går.

1.

Xhakas krangel med Trent vekket ikke Anfield-publikummet. Det er målet like etter som som gjorde det, men selvfølgelig skulle du aldri gjort dette Granit. Vi hadde fullstendig momentum på kampen. Etter målet mistet vi kontrollen både på matta og mentalt og vi klarte aldri å komme tilbake til det nivået vi har vært hele denne sesongen.

Hadde det ikke vært for at Xhaka hadde satt seg selv i den situasjonen, kan resultatet ha vært annerledes, men ingen kan argumentere for at hendelsen var den brannstarteren Liverpool trengte.

2.

Arteta skulle ha gjort bytter tidligere, men dessverre hadde han ingen Tomiyasu å kaste innpå. Hvis han var tilgjengelig, er jeg sikker på at han ville ha kommet mye tidligere. Vi sliter også tempomessig når Liverpool setter i gang spillet sitt og da er det merkbart at vi trenger et fysisk monster med mer tempo i bena alla Rice som kunne matchet de i går.. Verken Martin eller Granit hadde noen særlig god kamp i går. Zinco skulle kanskje ha blitt byttet ut lenger før med Tierney. Tierney er tross alt mye bedre defensivt.

3.

Til slutt dommeren Tierney, dette er en dommer som nesten aldri klarer å dømme partisk i toppmatcher. I går mistet han kontrollen pga at Anfield kokte.

Tierney snudde virkelig kampen ved å endre måten han dømte på når vi ledet 2-0. Han ga White et kort for akkurat den samme taklingen han ikke en gang plystret til da Konate taklet Xhaka. Etter dette så gikk nesten alle 50/50 situasjoner i favør Liverpool.

Dials spillerbørs

Aaron Ramsdale – 8/10., Ben White – 6/10 , Rob Holding – 5/10 , Gabriel – 7/10 ,

Oleksandr Zinchenko – 6/10 , Martin Odegaard – 4/10 , Thomas Partey – 5/10

Granit Xhaka – 5/10 , Bukayo Saka – 6/10 , Gabriel Jesus – 7/10 , Gabriel Martinelli – 8/10

Gi din spillerbørs


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aaron Ramsdale

Karakter

Børs: 6

Ben White

Karakter

Børs: 6

Oleg Zinchenko

Karakter

Børs: 6

Gabriel

Karakter

Børs: 6

Rob Holding

Karakter

Børs: 6

Thomas Partey

Karakter

Børs: 6

Granit Xhaxa

Karakter

Børs: 6

Martin Ødegaard

Karakter

Børs: 6

Gabi Martinelli

Karakter

Børs: 6

Bukayo Saka

Karakter

Børs: 6

Gabriel Jesus

Karakter

Børs: 6

Stem


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page